Pep Guardiola na dodjeli Zlatne lopte odbio pružiti ruku Cristianu Ronaldu i potpuno ga ignorirao

Srijeda, 09. siječnja 2013. 17:56 Napisao/la  SC

Pep Guardiola potpuno je ignorirao Cristiana Ronalda kad ga je ovaj u prolazu pozdravio. Portugalac je pozdravio Katalonca i stavio mu ruku na rame, a bivši trener Barce samo ga je pogledao i - okrenuo se vrteći glavom.

Ni Ronaldovi kiseli izrazi lica kod objave Messijeve pobjede ni Casillasova ruka na stražnjici "pravog" Ronalda ni Mourinho koji je uhvaćen u laži, nisu toliko izazvali čuđenje nogometnih zaljubljenika koliko ova snimka s dodjele Zlatne lopte u Zurichu.

Pep Guardiola potpuno je ignorirao Cristiana Ronalda kad ga je ovaj u prolazu pozdravio. Portugalac je pozdravio Katalonca i stavio mu ruku na rame, a bivši trener Barce samo ga je pogledao i - okrenuo se vrteći glavom. Guardiola je uvijek slovio kao maksimalno korektan čovjek, no ovaj potez zbilja mu ne ide u prilog. Zamislite da Mourinho isto učini primjerice Leu Messiju, krenulo bi drvlje i kamenje po treneru Reala. Radi se o velikim rivalima koji u derbijima upućuju i žestoke riječi prema kolegama na drugoj strani, no Guardiolina reakcija je ipak sve začudila.

Treba reći kako su obojica, i Ronaldo i Guardiola ostali bez Zlatne lopte. Pepu je Vicente Del Bosque "uzeo" nagradu, a treći konkurent, Jose Mourinho nije se udostojio ni pojaviti na okupljanju kreme svjetskog nogometa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.