SUMRAK ZVIJEZDE

Pele pati od depresije i ne izlazi

Utorak, 11. veljače 2020. 09:57 Napisao/la  SC

 neLegenda ima problema s kukovima

Pele u rijetkim trenucima izlazi iz kuće u kolicima
Pele u rijetkim trenucima izlazi iz kuće u kolicima

 izlaziNajveći nogometaš svih vremena Edson Arantes do Nascimento, poznatiji kao Pele danas je zatvoren u svojoj kući iz koje odbija izaći zbog bolesti i depresije.

Pele će uskoro napuniti 80 godina, a već duže vrijeme ima ozbiljnih problema s kukovima i bez pomagala se ne može kretati.

U rijetkim trenucima kada bi napustio kuću bio bi u kolicima.

Njegov sin Edinho u razgovoru za brazilske medije otkrio je kako mu otac odbija izaći iz svog doma jer se osjeća osramoćena i jadno.

- Zamislite, on je kralj, uvijek je bio netko kome su se divili, a sad ne može hodati. Osjeća se osramoćeno, ne želi izaći iz kuće, ne želi da ga vide. Vrlo je osjetljiv. Bio je na operaciji kuka koja nije prošla kako je trebalo. Ima problema s kretanjem, što kod njega izaziva depresiju, rekao je Edinho.

Brazilski čarobnjak Pele bio je nogometaš daleko ispred svog vremena.

Jedini je u povijesti osvojio čak tri naslova prvaka svijeta, a u karijer je zabio 1281 gol u 1363 utakmice.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.