Da Katalinić nije otišao iz Jedinstva, za titulu prvaka druge bosanske lige izravno bi se borili Ćiro Blažević i Ivan Katalinić. U Hrvatskoj nema posla za trenere koji su potpisali svjetsku broncu 1998. godine
Dogovorili smo suradnju za ovu polusezonu uz mogućnost produžetka, izjavio je predsjednik Azmir Husić
Udinese - Inter 1:0 (Maicousel 32). U sastavu poraženog Intera Mateo Kovačić igrao je do 81. minute, dok je za pobjednike odlično branio Ivan Kelava. Luka Modrić odigrao cijeli susret u pobjedi Reala.
Nedjelja, 05. siječnja 2014. 11:32
Ostale lige

Eusebio preminuo u 72. godini

Vodio je reprezentaciju Portugala do trećeg mjesta na SP-u 1966., a s Benficom je osvojio Ligu prvaka (1961./1962.)
Pogledajte spot i u njemu pronađite hrvatske reprezentativce Darija Srnu i Eduarda
Barcelona je nakon pobjede (4:1) u prvom susretu u Cartageni slavila i na Nou Campu rezultatom 3:0. Iz španjolskog Kupa ispali prvoligaši Granada i Osasuna. 
Utakmica polufinala: Guangzhou - Bayern 0:3. Bavarci će u velikom finalu Svjetskog klupskog prvenstva igrati protiv pobjednika susreta između afričkog prvaka Casablance i južnoameričkog šampiona Atletico Mineira.
Pranjić, koji je odigrao cijelu utakmicu, u listu strijelaca upisao se u 29. i 67. minuti, a to su mu ujedno bili prvi pogoci sezone
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.