Udinese - Inter 1:0 (Maicousel 32). U sastavu poraženog Intera Mateo Kovačić igrao je do 81. minute, dok je za pobjednike odlično branio Ivan Kelava. Luka Modrić odigrao cijeli susret u pobjedi Reala.
Nedjelja, 05. siječnja 2014. 11:32
Ostale lige

Eusebio preminuo u 72. godini

Vodio je reprezentaciju Portugala do trećeg mjesta na SP-u 1966., a s Benficom je osvojio Ligu prvaka (1961./1962.)
Pogledajte spot i u njemu pronađite hrvatske reprezentativce Darija Srnu i Eduarda
Barcelona je nakon pobjede (4:1) u prvom susretu u Cartageni slavila i na Nou Campu rezultatom 3:0. Iz španjolskog Kupa ispali prvoligaši Granada i Osasuna. 
Utakmica polufinala: Guangzhou - Bayern 0:3. Bavarci će u velikom finalu Svjetskog klupskog prvenstva igrati protiv pobjednika susreta između afričkog prvaka Casablance i južnoameričkog šampiona Atletico Mineira.
Pranjić, koji je odigrao cijelu utakmicu, u listu strijelaca upisao se u 29. i 67. minuti, a to su mu ujedno bili prvi pogoci sezone
Ponedjeljak, 02. prosinca 2013. 09:00
Ostale lige

Robert Jarni preuzeo momčad Sarajeva

Jarni je trenerskoj karijeri vodio Hajduk i Istru
Nakon pobjede u Bugojnu nazvao me gradonačelnik Bihaća i kazao da više nemaju novaca da me plaćaju, kaže Ivan Katalinić. Ahmad Sharbini također slobodan
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.