Steve McClaren ponovo na klupi nizozemskog Twentea

Petak, 06. siječnja 2012. 11:08 Napisao  Marko Babić

- Iz Twentea sam otišao na vrhuncu kada smo osvojili titulu. Rekao sam tada da ću se jednog dana vratiti - ustvrdio je engleski stručnjak.

Steve McClaren, bivši engleski izbornik, vratio se na klupu nizozemskog Twentea kojega je 2010. godine odveo do naslova prvaka. Nakon velikog uspjeha McClaren je otišo za novim izazovom na klupi njemačkog Wolfsburga, ali je vrlo brzo smijenjen. Engelski stručnjak preuzeo je zatim Nottingham Forest, engleskog niželigaša bogate povijesti, ali je klub napustio u listopadu nakon samo četiri mjeseca na čelu.

- Iz Twentea sam otišao na vrhuncu kada smo osvojili titulu. Rekao sam tada da ću se jednog dana vratiti - ustvrdio je engleski stručnjak.

Steve McClaren hrvatskoj javnosti ostao je u pamćenju pod nadimkom wally with a brolly odnosno mulac s kišobranom kojega su mu nadjenuli engleski mediji u vrijeme kada je bio engleski izbornik, a nakon što je Engleska na Wembleyju izgubila od Hrvatske posljednju utakmicu kvalifikacija za EURO 2008 i na taj način ostala bez plasmana na europsku smotru.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.