Srpski mediji: Gračan odbio ponudu Hajduka iz Kule zbog straha od vrijeđanja na nacionalnoj osnovi

Četvrtak, 07. lipnja 2012. 22:28 Napisao/la  SC

Hajduk iz Kule tako ponovo nije uspio dovesti hrvatskog trenera, 2004. godine na listi želja bio je bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević

 

 

 

Prema pisanju portala mozzartsport.com riječki trener Nenad Gračan neće biti 55. trener srpskog prvoligaša Hajduka iz Kule. Mozzartsport navodi da razlog leži u činjenci jer Gračan ne želi riskirati vrijeđanje s tribina s obzirom da dolazi iz Hrvatske.

Hajduk iz Kule tako ponovo nije uspio dovesti hrvatskog trenera, 2004. godine na listi želja bio je bivši hrvatski izbornik Miroslav Ćiro Blažević. Mozzartsport tvrdi da je Gračan sve dogovorio s čelnicima srpskog prvoligaša navevši da je tako politika još jednom stala na put angažmanu hrvatskih trenera u Srbiji.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.