Saši Bjelanoviću 29 minuta u pobjedi Verone u Serie B

Petak, 06. siječnja 2012. 21:59 Napisao  Marko Babić

Verona je svladala Modenu 2:1, a hrvatski napadač Saša Bjelanović u igru je ušao u 61. minuti zamijenivši Ferrarija

U petak su odigrane utakmice 21. kola Serie, posljednjeg u prvom dijelu prvenstva,  a vodeći Torino neočekivano je na domaćem terenu protiv Albinoleffea "prosuo" dva boda. Loše rezultate nastavili su nizati i nogometaši Sampdorije koji su poraženi na domaćem travnjaku od Varesea i sve je očitije da se nekad slavni klub i Genove neće ove sezone vratiti u najviši rang iz kojega je ispao prošle sezone.

Zato dobro gura Verona koja je svladala Modenu 2:1, a hrvatski napadač Saša Bjelanović u igru je ušao u 61. minuti zamijenivši Ferrarija.

Rezultati 21. kola: Torino - Albinoleffe 0:0, Ascoli - Padova 0:2, Brescia - Crotone 3:0, Cittadella - Empoli 2:1, Gubbio - Bari 2:2, Nocerina - Pescara 2:4, Sampdoria - Varese 0:1, Sassuolo - Juve Stabia 2:1, Vicenza - Reggina 0:0, Verona - Modena 2:1.

Poredak: Torino 42, Verona 41, Sassuolo 40, Pescara 39, Padova 38, Reggina 31, Varese 31...

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.