Borna Barišić ovog bi ljeta iz Škotske trebao preseliti u Tursku

Četvrtak, 02. svibnja 2024. 09:41 Napisao/la  SC

Prema pisanju škotskih medija Barišić je ponudu prihvatio, a Turci su ponudili dvogodišnji ugovor s opcijom produženja za još godinu dana 

Borna Barisic
Borna Barisic

Hrvatski reprezentativac Borna Barišić koji nosi dres škotskog Rangersa mogao bi ovog ljeta nakon šest godina preseliti u Tursku.

Prema pisanju škotskog Daily Recorda, Trabzonspor je stavio na stol ponudu koja se teško odbija i koju je Barišić već prihvatio. Turci su sigurni da će uz Barišića ponudu prihvatiti i njegov suigrač John Lundstram kojemu, kao i hrvatskom nogometašu, ističe ugovor na ljeto.

Hrvatski internacionalac bi tako na ljeto trebao potpisati dvogodišnji ugovor s opcijom produženja za još godinu dana. Lundstromu je pak ponuđen trogodišnji ugovor s Trabzonsporom. Obojici bi novi angažman mogao biti najbolji u karijeri, barem kada je financijska strana u pitanju, najavljuju mediji. 

Predsjednik trećeplasiranog turskog kluba Ertugrul Dogan odbio je potvrditi dogovor s Barišićem i ponudu za Lundstrama, ali je priznao da se nada da će jedan od transfera biti ubrzo zgotovljen.

Ukoliko Barišić potpiše, postat će suigrač Mislava Oršića.

Barišić ima 35 nastupa u kockastom dresu te jedan gol, a očekuje se i da će biti na Dalićevom popisu za predstojeći Euro. 

Rangersi trenutno love tri boda prednosti Celtica u prvenstvu, a predstoji im i dvoboj u finalu kupa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.