UKRAJINSKO PRVENSTVO

Eduardo strijelac, Darijo Srna dvostruki asistent

Nedjelja, 11. studenog 2012. 20:11 Napisao/la  SC

Rezultati 11. kola: Illičevac - Dnjipro 0:0, Metalurg - Šahtar 0:4, Arsenal Kijev - Černomorec Odessa 0:1


Hrvatski nogometni reprezentativac Eduardo da Silva bio je strijelac prvog pogotka za Šahtar iz Donjecka koji je u 15. kolu ukrajinskog prvenstva kao gost svladao gradskog suparnika Metalurg 4:0. Eduardo je načeo mrežu domaćina već u 10. minuti i to na asistenciju svog klupskog i reprezentativnog kapetana Darija Srne. Srna je asistirao i za drugi pogodak Šahtara u 23. minuti.

Oba naša reprezentativca odigrala su svih 90 minuta za Šahtar koji je tako prvu polovinu ukrajinskog prvenstva okončao s maksimalnih 45 bodova.

Nikola Kalinić odigrao je prvo poluvrijeme za Dnipro koji je na gostovanju kod Iličevca u Mariupolju odigrao neodlučeno bez golova, dok Ivan Strinić nije igrao za momčad iz Dnipropetrovska koja na pola prvenstva zauzima drugo mjesto sa 31 bodom koliko ima i treći Dinamo iz Kijeva.

Rezultati 11. kola: Illičevac - Dnjipro 0:0, Metalurg - Šahtar 0:4, Arsenal Kijev - Černomorec Odessa 0:1

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.