Crvena zvezda želi dovesti trenera koji ju je izbacio iz kvalifikacija za Ligu prvaka

Petak, 31. ožujka 2023. 08:40 Napisao/la  SC
Barak Bakhar
Barak Bakhar

Crvena zvezda koja je praktički osvojila još jednu titulu prvaka Srbije obzirom da ima velikih 18 bodova više u odnosu na Bašku Topolu tri kola prije početka doigravanja za prvaka već razmišlja o novom treneru za natjecanje u europskoj Ligi prvaka.

Na meti Zvezde je izraelski trener Barak Bakhar koji je dosad vodio Ironi Kiryat Shmonu, Hapoel Be'er Shevu i Maccabi Haifu, na čijem čelu je od 2020. godine.

Srpski mediji pišu da bi mu trebala biti ponuđena rekordna plaća od čak 750 tisuća eura, dok bi 250 tisuća trebali dobiti njegovi pomoćnici

Bakhar je na klupi Maccabija ove sezone u dvije utakmice izbacio Zvezdu u play-oofu kvalifikacija za Ligu prvaka.

Iako službene potvrde još nema, čak i izraleski mediji tvrde da je transfer dogovoren te da bi Bakhar na klupi trebao naslijdeiti Miloša Milojevića kojemu ističe ugovor. 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.