Afrički kup: Utakmica između Senegala i Obale Bjelokosti prekinuta nakon Drogbina pogotka

Nedjelja, 14. listopada 2012. 09:34 Napisao/la  SC

Drugi pogodak Drogba je postigao iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca nakon čega su domaći navijači izazvali nerede

Kvalifikacijska utakmica Afričkog kupa između Senegala i Obale Bjelokosti igrana u Dakaru prekinuta je zbog nereda koji su izazvali navijači domaće reprezentacije. Prekid se dogodilo dvadesetak minuta prije kraja kod vodstva gostiju 2:0, oba pogotka postigao je Didier Drogba.

Drugi je postigao iz sumnjivo dosuđenog kaznenog udarca nakon čega su domaći navijači izazvali nerede na tribinama i terenu pa su nogometne zvijezde Obale Bjelokosti (Drogba, braća Yaya i Kolo Toure, Gervinho, Tiote…) teren napustili pod policijskom zaštitom. Desetak ljudi je hospitalizirano, a nekoliko stotina navijača Obale Bjelokosti zbijeno je na jednom mjestu pod nadzorom policije.

Obala Bjelokosti pobijedila je Senegal u prvoj utakmici 4:2. Ako rezultat bude priznat, Senegal će biti eliminiran iz daljnjeg natjecanja.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.