Oružani napad na Darka Kovačevića nema veze s nogometom

Srijeda, 08. siječnja 2020. 09:48 Napisao/la  SC
Spaljeni automobil
Spaljeni automobil

 Oružani napad na Darka Kovačevića nije motiviran njegovim nogometnim aktivnostima, grčka policija tvrdi da su motivi pokušaja atentata drugačije naravi.

Bivši direktor Nogometnog saveza Srbije i igrač Zvezde, Real Sociedada, Juventusa, Lazija i Olympiakosa, upucan je ispred svog doma u predgrađu Atene.

Prema prvim nalazima, napad je izvela skupina profesionalaca, koja je toliko detaljno isplanirala napad da policiju zbunjuje način na koji je Kovačevoć ranjen u nogu.

Varijanta da se Kovačević spasio brzom reakcijom u trenutku pokušaja ubojstva ne zvuči baš uvjerljivo s obzirom na okolnosti i pripreme.

U svakom slučaju, atentator se nakon ispaljenog hica mirno vratio u automobil kojega je zapalio 700 metara od mjesta napada.

Time nije ostavio nikakvog traga.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.