Luis Enrique nije došao po nagradu za najboljeg trenera, Talijani i Bayern bojkotirali svečanost

Ponedjeljak, 11. siječnja 2016. 22:00 Napisao/la  SC

Bayernovi igrači nisu došli nakon što su ignorirani u izboru u sezoni u kojoj su osvojili trustruku krunu


Luis Enrique najbolji je trener na svijetu u 2015. godinu u izboru kapetana reprezentacija. Između ostalih, za trenera Barcelone glasovao je i kapetan hrvatske reprezentacije Darijo Srna.

Srna je drugim proglasio Guardiolu, a trećim Allegrija. U konačnom poretku Pep Guardiola je odista drugi, dok je treći Jorge Sampoli, Argentinac na klupi čileanske reprezentacije koja je osvojila Coppa Americu.

Talijanski mediji prenose da je Italija bojkotirala izbor nogometaša godine! izbornik Antonio Conte i kapetan Giggi Buffon odbili su glasovati, jer Buffon nije uvršten ni među 50 najboljih na prvu listu za Zlatnu loptu! I to u godini u kojoj je Juve osvojio dvostruku krunu i igrao finale Lige prvaka!

Luis Enrique se također nije pojavio na dodjeli, nisu došli ni Bayernovi igrači nakon što su ignorirani u izboru u sezoni u kojoj su osvojili trustruku krunu.

Zanimljivo, nisu stigli ni glasovi španjolskog kapetana Ikera Casillasa. Španjolski mediji nagađaju da je razlog što mu je savez prekasno poslao papire.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.