Luis Enrique: Je li Modrić najbolji na svijetu? Messi je daleko iznad svih!

Ponedjeljak, 10. rujna 2018. 21:30 Napisao/la  SC
Luis Enrique: Je li Modrić najbolji na svijetu? Messi je daleko iznad svih!

 

Španjolski izbornik Luis Enrique najavio je utakmicu (20.45) protiv Hrvatske u Elcheu:

- Rekao bih vam što planiram, ali ne želim Zlatku Daliću pomoći otkrivajući svoje namjere. Njima je dovoljna pomoć što mi imamo manje dana odmora. Očekivao sam da bi mogli tako daleko u Rusiji. Odigrali su sjajno na Svjetskom prvenstvu, imaju igrače koji nastupaju na najvišoj razini. Brane se i napadaju kao momčad, nema kod njih individualizma. Nadam se da ćemo vidjeti poboljšanu verziju Španjolske i da ćemo neutralizirati Hrvatsku, kaže Enrique.

Na pitanje je li Modrić najbolji igrač na svijetu ovako je odgovorio:

- Kad već moram pričati o Hrvatskoj, ja bih tu spomenuo i Ivana Rakitića. A kad bih morao dati nagradu najboljem nogometašu svijeta, išla bi Lionelu Messiju koji je daleko iznad svih ostalih. Druga je stvar kad razgovaramo o titulama i drugim postignućima. Ali to bi bio moj izbor, jasan je Enrique.

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.