Zlatan Ibrahimović: Mino mi je rekao: Kako da te prodam, kada imaš ovakvu statistiku?

Nedjelja, 01. svibnja 2022. 12:15 Napisao/la  SC

Na prvom sastanku izvukao je komadiće papira i rekao da su to sjajni igrači sa sjajnom statistikom, opisao je Ibrahmović prvi razgovor s pokojnim Minom Raiolom

Zlatan Ibrahimović: Mino mi je rekao: Kako da te prodam, kada imaš ovakvu statistiku?

Zlatan Ibrahimović bio je blizu Minu Raioli tijekom posljednjih sati njegova života, talijanski menadžer preminuo je u milanskoj bolnici u 54. godini.

Ibrahmović se za talijanske medije prisjetio početka suradnje:

- Zamolio sam novinara u Nizozemskoj da mi predloži agenta, jer situacija nije bila pod kontrolom. Nakon sedam dana predložio je agenta Davida Beckhama ili "Talijana za kojeg mislim da će vam se jako sviđati. On je tvoj stil, onaj ulični!". Bio je to Mino Raiola. Na prvom sastanku izvukao je komadiće papira i rekao da su to sjajni igrači sa sjajnom statistikom. Pisalo je: Andrij Ševčenko, 25 utakmica i 23 gola. Pippo Inzaghi, 27 utakmica i 25 golova. Bobo Vieri, 24 utakmice i 23 gola. Zlatan Ibrahimović, 21 utakmica i četiri gola.... Rekao je: "Kako da te prodam, kada imaš ovakvu statistiku?'. Vjerovao sam u sebe i rekao sam mu da mi on ne bi ni trebao da imam statistiku kao nabrojani igrači, da bi me čak i majka mogla prodati s takvom statistikom. Pa agenta tražim zato što nemam takvu statistiku. Mino se samo nasmijao, ispričao je napadač Milana.

Ibrahimović u žurbi napustio trening i da bi se odvezao s terena u Milanellu u bolnicu gdje je s ostatkom porodice ostao s Raiolom do kraja njegova života.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.