Zlatan Ibrahimović postigao prvi pogodak u dresu Milana

Petak, 03. siječnja 2020. 17:13 Napisao/la  ¨SC

Ibrahimović igrao prvo poluvrijeme u napadu zajedno sa Susom i Calhanogluom, Calabria ostvario hat-trick, Ibrahimović i Paqueta strijelci preostala dva pogotka do odmora

Zlatan Ibrahimović prvi put u dresu Milana
Zlatan Ibrahimović prvi put u dresu Milana

 Zlatan Ibrahimović postigao je prvi pogodak u dresu Milana.

Odmah po dolasku u Milan, Ibrahimović je odigrao jedno poluvrijeme pripremne utakmice u kojoj je trener Stefano Pioli htio vidjeti u kakvom je fizičkom stanju 38-godišnji napadač.

Ibrahimović nije igrao od kraja listopada, kada je LA Galaxy izgubio (3:5) od Los Angelesa i ispao u doigravanju za prvaka MLS.

Milan je odigrao pripremnu utakmicu protiv lokalnog Rhodensea, utakmica je bila zatvorena javnost.

Ibrahimović je igrao prvo poluvrijeme u napadu zajedno sa Susom i Calhanogluom, Milan je u prvom dijelu igrao u sljedećem sastavu: G. Donnarumma, Calabria, Musacchio, Romangnoli, Hernandez, Paqueta, Bennacer, Bonaventura, Suso, Ibrahimovic, Calhanoglu.

Do odmora rezultat je glasio 5:0, Calabria je ostvario hat-trick, Ibrahimović i Paqueta bili su strijelci preostala dva pogotka.

U drugom poluvremenu Milan je igrao u sljedećem sastavu: Reina, Conti, Gabbia, Caldara, Oddi, Kessie, Bennacer, Maldini, Leao, Piatek, Castillejo.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.