Zlatan Ibrahimović objasnio kako je Ismaelu Bennaceru napravio uslugu

Nedjelja, 19. ožujka 2023. 13:13 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović
Zlatan Ibrahimović

Zlatan Ibrahimović u utamici protiv Udinesea postigao je pogodak iz kaznenog udarca i postao najstariji strijelac u povijesti Serije A.

Ibrahimović je rekorder postao s kapetanskom trakom oko ruke, nakon utakmice otkrio je kako je postao kapetan budući da prema dogovoru unutar svlačionice kapetansku traku nosi igrač s najviše nastupa u dresu Milana.

Kapetan je kada igra Theo Hernandez, koji nije mogao igrati protiv Udinesea pa je kapetan trebao biti Ismael Bennacer.

- Isma mi je prije utakmice došao u sobu i ja sam mu napravio uslugu. Rekao mi je: 'Želim da ti budeš kapetan', a ja sam mu odgovorio: 'Dobro, tako ću ti skinuti pritisak i fokusiraj se na utakmicu. Kad si prvak Italije, svima si meta i motiv. Igramo pod pritiskom u svakoj utakmici ove sezone. Svi žele pobijediti Milan. Udinese je slavio kao da su davali golove u finalu, kazao je Ibrahimović.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.