Zlatan Ibrahimović iduće sezone ostaje u Seriji A, ali neće više igrati za Milan

Srijeda, 29. ožujka 2023. 13:12 Napisao/la  SC
Zlatan Ibrahimović iduće sezone ostaje u Seriji A, ali neće više igrati za Milan

Zlatan Ibrahimović iduće sezone ostaje u Seriji A!

Talijanski mediji objavili su zanimljivu spekulaciju, Silvio Berlusconi i Adriano Galliani iduće sezone navodno žele karizmatičnog napadača vidjeti u dresu Monze.

Galliani i Ibrahimović postali su veliki prijatelji, kada je Ibrahimović prvi put došao u Milan, tada jedan od najboljih svjetskih klubova u Berlusconijevu vlasništvu.

Ibrahimović želi igrati još najmanje jednu sezonu kako bi zaigrao na Europskom prvenstvu sa Švedskom, Monza mu je spremna zagarantirati određenu minutažu.

Monza je ove sezone ušla u Seriju A, Berlusconi je klub iz treće lige brzo prvi put u klupskoj povijesti uveo u Serie A, tu ne misli stati.

Za nekoliko sezona Berlusconi želi Monzu uključiti u borbu za Scudetto, Ibrahmović bi iduće sezone trebao odraditi jednu etapu uspona na vrh.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.