Šime Vrsaljko potpisao za Sassuolo, klub blizak talijanskom prvaku Juventusu

Utorak, 22. srpnja 2014. 20:52 Napisao/la  SC

Vrsaljko je prije službenog predstavljanje, zakazanog u srijedu, kratko pozdravio navijače svog novog kluba putem društvenih mreža

Bivši stoper Dinama Šime Vrsaljko danas je potpisao ugovor s talijanskim prvoligašem Sassuolom. Klub blizak Juventusu izdvojio je za hrvatskog reprezentativca između šest i sedam milijuna eura, ali samo prema procjenama izvora bliskih klubu te novinskim izvješćima, obzirom da cifra nije službeno objavljena. Vrsaljko ide u nove izazove svega godinu dana otkako je stigao u Genou i dopao se dobrim igrama.

Mali klub iz regije Emilia Romagna prošle je seone baš protiv Genoe izborio ostanak u ligi na 17. mjestu. Ove godine njihove su ambicije nešto jače. S prvacima iz Torina zajedno su posjedovali ugovore nekolicine igrača, pa su ih nazivali i filijalom Stare Dame. Talijanski savez tu praksu ukida, ali dobri odnosi ostaju, pa Vrsaljko ima golem motiv i otvoren put do Torina. Vrsaljko je prije službenog predstavljanje, zakazanog u srijedu, kratko pozdravio navijače svog novog kluba putem društvenih mreža.

Tablice omogućuje Sofascore