Rocco Commisso tvrdi da je samo obitelj Medici prije 500 godina uložila više novaca od njega u povijesti Firence

Utorak, 21. ožujka 2023. 12:48 Napisao/la  SC

Navijači mogu biti gadni ako ne pobijediš, ali ne mogu izbaciti Rocca iz kluba, kaže vlasnik Fiorentine

Rocco Commisso
Rocco Commisso

Američki biznismen talijanskog porijekla, Rocco Commisso, 2019. godine kupio je Fiorentinu za 170 mil. eura.

Iako nije omiljen među ultrasima kluba, Commisso u razgovoru za američki CBS kaže da nema namjeru otići:

- Navijači mogu biti gadni ako ne pobijediš, ali ne mogu izbaciti Rocca iz kluba. Oni misle da će me kritikama izbaciti iz kluba, ali to se ne može dogoditi, Roko je malo drugačiji, govorio je Commisso u trećem licu.

- U povijesti Firence nema nikoga tko je uložio ovoliko novca koliko sam ja uložio u tako kratkom vremenskom razdoblju, a vraćam se na Medicijeve od prije 500 godina. Ako izgubim 400, 500 mil. eura, neću opet prati suđa kao kada sam bio mladić, ali ili ću ja kontrolirati novac ili nema ništa od Rocca, tako to ide, naglašava Commisso koji je priznao da nogometni biznis u Italiji najteži posao kojim se bavio u životu:

- Ovdje dobivam više kritika nego u 1500 zajednica u SAD-u, ali odlučio sam ostati, kaže vlasnik multinacionalne kompanije i New York Cosmosa.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.