Cristiano Ronaldao vraća se u Manchester nakon dvanaest godina

Petak, 27. kolovoza 2021. 08:53 Napisao/la  SC

Talijanski mediji prenose vijest da se Ronaldo  pozdravio  sa suigračima prije nego što je čelnicima kluba rekao da odlazi

Guardiola i Ronaldo
Guardiola i Ronaldo

Cristiano Ronaldo novi je igrač Mancester Cityja!

Svi talijanski mediji prenose vijest da je Ronaldo pokupio svoje stvari iz svlačionce Juventusa, pozdravio se sa suigračima prije ngo što je čelnicima kluba rekao da odlazi.

Službena ponuda Manchester Cityja očekuje se tijekom dana, Ronaldov menadžer Jorge Mendes u dogovoru s klubovima riješio je detalje transfera vrijednoog oko 25 mil. eura.

Pep Guardiola ostao je bez Harryja Kanea, vlasnik Tottenhama Daniel Levy nije htio popustiti, tražio je više od 170 mil. eura što Manchester City nije mogao platiti zbog financijskog fair playa.

Guardiola se nakon toga okrenuo Ronaldu, kralj strijelaca vraća se u Manchester nakon 12 godina!

Kao 18-godišnji mladić 2003. godine iz Sportinga je stigao u Manchester United, Sir Alex Ferguson prepoznao je darovitost najboljega strijelca u povijesti nogometa.

Ronaldo je 2009. godine iz Manchestera otišao u Real Madrid.

Inače, Juventus je jedva čekao da Ronaldo ode, njegova plaća iznosila je oko 80 mil. eura bruto godišnje, što je počelo ozbiljno opterećivati klupski budžet.

Da će Ronaldo vjerojatno otići mogli se zaključiti nakon što je Mino Raiola ovog tjedna boravio u Torinu da bi dogovorio uvjete povratka Moisea Keana.

Mladi napadač prošao je školu nogometa Juventusa, igrao na posudbama u PSG-u i Evertonu, koji je otkupio njegov ugovor.

Navodno Everton nema ništa protiv prodaje, Juventus bi 21-godišnjega napadača mogao vratiti za novac (25 mil. eura) koji bi trebao zaraditi prodajom Ronalda.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.