Maurizio Sarri zanimljivo opisao svoj odnos s Joseom Mourinhom

Utorak, 21. ožujka 2023. 10:47 Napisao/la  SC
Sarri i Mourinho
Sarri i Mourinho

Trener Lazija Maurizio Sarri zanimljivo je opisao svoj odnos s trenerom Rome Joseom Mourinhom nakon gradskoga derbija.

- On je poput životnije za izložbu i broj 1, kada vas treba uvući u određene priče, ali ja ne želim biti upleten, rekao je Sarri.

Mourinho nije bio na klupi u gradskom derbiju zbog suspenzije, Lazio je pobjedom (1:0) protv Rome osvanuo na drugom mjestu Serije A nakon što je Konferencijskoj ligi ispao od AZ Alkmaara.

- Pokušavamo postati vrhunska momčad, ali put je dug. Nedostaje nam kontinuitet, olako smo gubili bodove. Nismo dobro prošli u Europi, mislim da više talijanskih klubova u završnici europskih natjecanja ne daju talijanskom identitet, teško je pronaći talijanske igrače koji mogu podići razinu klupskog nogometa. Nedostaje osnovna škola, a to je ulica. Mancini je u pravu kada govori o tome, naglasio je Sarri.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.