Mario Mandžukić odlazi u Manchester United već u prosincu

Četvrtak, 14. studenog 2019. 10:58 Napisao/la  SC

Prijevremeni odlazak u Manchster United ne bi naštetio Juventusu, a pomogao bi Mandžukiću da što prije uhvati natjecateljski ritam

Mario Mandžukić (Juventus)
Mario Mandžukić (Juventus)

Mario Mandžukić mogao bi već u prosincu preseliti u Manchester, Juventus je potvrdio mogućnost da hrvatski napadač u siječnu potpiše za Manchester United.

Juventus je odbio ponude (Tottenham, West Ham...) klubova koji su zainteresirani za Mandžukića zato što je s Manchester Unitedom već dogovoren transfer vrijedan 10 mil. eura.

Mandžukić želi otići u Manchester United, direktor Fabio Paratici nekoliko je puta naglasio da će klub Mandžukiću izaći ususret koliko god može s obzirom na minuli rad.

Juventus je već smanjio odštetu za 5 mil. eura u odnosu na ljetni prijelazni rok, kada su počeli pregovori s Manchester Unitedom.

Tada je zapelo na dogovoru između Mandžukića i čelnika s Old Trafforda, koji su transfer odgodili za siječanj.

Sada se pokušava dogovoriti da Mandžukić već u prosincu počne trenirati na Old Traffordu čime bi imao više vremena za prilagodbu.

Takva mogućnost je presedan, ni jedan igrač pod ugovorom s Juventusom nije počeo trenirati s drugim klubom prije nego što je raskinuo ugovor.

S obzirom da je Maurizio Sarri otpisao Mandžukića na početku sezone, prijevremeni odlazak u Manchster United ne bi naštetio Juventusu, a pomogao bi Mandžukiću da što prije uhvati natjecateljski ritam.

Tablice omogućuje Sofascore