Mario Balotelli: Mancini zna jesam li dobar, zašto me ne bi pozvao?

Četvrtak, 18. studenog 2021. 12:28 Napisao/la  SC
Mario Balotelli
Mario Balotelli

Mario Balotelli želi opet igrati za reprezentaciju!

Zločesti dečko talijanskog nogometa nada se pozivu Roberta Mancinija uoči dodatnih kvalifikacija u ožujku iduće godine.

- Imam jako dobar odnos s Mancinijem, uvijek sam ga imao. Samo mi treba reći što želi od mene da se vratim u reprezentaciju. I ja ću se vratiti! Jesmo li se čuli u posljednje vrijeme? Jesmo! Ono što Manici želi od mene već je nekoliko puta rekao. Ne moram ništa sebi obećavati. Mancini zna jesam li dobar, ako jesam, zašto me ne bi pozvao? Zbog mojih karakteristika mogu u napadu igrati sa svima, kaže Balotelli.

Ako Mancini sve zna, zašto ga nije zvao do sada?

- Nije me zvao jer zna moj potencijal, a ja još nisam na toj razini. Imam vremena do ožujka dosegnuti vrhunsku formu. Ni žalim se što me ne zove! Nisam daleko od svog najboljeg stanja, samo moram raditi, tvrdi Balotteli.

Ove sezone 31-godišnji Balotelli igra u Adana Demirsporu, postigao je pet golova u 13 utakmica u svim natjecanjima u Turskoj.

Zadnju utakmicu za reprezentaciju odigrao je 2018. u remiju (1:1) protiv Poljske u Ligi nacija.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.