Ivan Jurić javno iznio pod kojim uvjetima može produljiti ugovor s Torinom

Ponedjeljak, 27. ožujka 2023. 16:08 Napisao  I. V.

Direktor Torina Davide Vagnati ovih dana ističe da je Jurić budućnost Torina, njih dvojica skoro su se potukli na parkiralištu u Austriji na početku sezone

Ivan Jurić
Ivan Jurić

Talijanski mediji ističu da je budućnost Ivana Jurića u Torinu neizvjesna, prema istom izvoru Nikola Vlašić vraća se u West Ham ako Jurić ode iz Torina.

Torino je posudio Vlašića s mogućnošću otkupa ugovora za 15 mil. eura, što je predsjednik Urbano Caira voljan platiti.

Veći je problem predsjedniku Torina postao Jurić, koji želi da Torino osim Vlašića zadrži i Alekseja Miranchuka,

Miranchuk je došao iz Atalante, Torino bi za otkup njegova ugovora trebao platiti 12 mil. eura.

Jurić je javno nabrojao igrače (Ilić, Ricci, Buongiorno, Singo, Schuurs, Sanabria, Vlašić, Miranchuk...) koje Torino mora zadržati i naglasio da neće produljiti ugovor ako predsjednik Caira nastavi prodavati stožerne igrače.

Odluke Torina na tržištu imat će značajan utjecaj na budućnost Jurića koji pod svaku cijenu želi zadržati Vlašića u klubu. Jurić će vjerojatno prekinuti pregovore s Torinom ako se hrvatski veznjak ne pridruži za stalno, isto tako Vlašić će se vratiti u West Ham ako mu trener ne produži.

Direktor Torina Davide Vagnati ovih dana ističe da je Jurić budućnost Torina!

Jurić i Vangati skoro su se potukli na parkiralištu u Austriji na početku sezone, kada je nezadovoljni Jurić kritizirao rad sportskog direktora u ljetnom prijelaznom roku.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.