Čelnici Atletica nasljednika Diega Simeona pronašli u Italiji

Utorak, 28. ožujka 2023. 15:58 Napisao/la  SC
Gian Piero Gasperini
Gian Piero Gasperini

Učestale su medijske spekulacije da će Diego Simeone ovog ljeta otići iz Atletica nakon desetak godina, navodno je došlo do obostranog zasićenja.

Španjolski mediji otišli su korak dalje pa su novog trenera Atletica pronašli u Italiji, čelnici španjolskog kluba idealnog Simeoneova nasljednika vide u Gianu Pieru Gasperiniju.

Gasperini se profilirao kao stručnjak koji s relativno malim budžetom ravnopravno igra protiv puno bogatijih klubova, Atalanta igra podjednako atraktivan i svrsishodan nogomet.

Budući trener Atletica mora prihvatiti činjenicu da se ne može prema budžetu uspoređivati s Real Madridom i Barcelonom, ali isto tako ne smije ustuknuti pred najboljim španjolskim klubovima, mora funckionirati otprilike kao Gasperini u društvu velikih klubova Serije A.

Gasperinija su predsjedniku Enriqueu Cerezu predložili njegovi savjetnici, ideja je privlačna zbog više razloga.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.