×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitavanje korisnika sa ID: 50

Snijeg odgodio Bologna - Juventus i Parma - Fiorentina

Subota, 11. veljače 2012. 11:41 Napisao/la 

Nastavljaju se odgode utakmica u Serie A, zbog snježnog nevremena. Stigla je potvrda kako su otkazani susreti Bologna - Juventus i Parma - Fiorentina.

Niti 23. kolo Serie A, koje je na rasporedu ovog vikenda, neće biti odigrano u cijelosti. Za sada je stigla službena potvrda odgode dvije utakmice. Bologna - Juventus (trebalo se igrati u nedjelju u 20. 45) i Parma - Fiorentina (nedjelja, 15.00), neće se igrati. Razlog - standardan. Snijeg je zatrpao Apenine, temperature su primjerenije polarnim destinacijama i nemoguće je jamčiti regularnost.

Koliko je vrijeme postalo nezaobilazan faktor kada je u pitanju "calcio" najbolje dokazuju najave utakmica na talijanskoj pay TV postaji Sky Italia. Uz detaljne informacije vezane uz nogomet, počeli su objavljivati i meteorološke informacije vezane uz svaki dvoboj Serie A i Serie B.

Svi gledaju u nebo, očekujući konačno smirenje, koje se trenutno baš i ne nazire. I sve je više utakmica koje se otkazuju, sve više problema kako to posložiti u prenatrpani raspored. Uz navedene dvoboje, otkazane su, za sada, i dvije utakmice Serie B. Modena - Padova i Pescara - Juve Stabia također se neće igrati zbog nevremena.

Tablice omogućuje Sofascore