Arsenal remizirao s Norwichem i pokvario 900. utakmicu Wengera na klupi topnika

Subota, 05. svibnja 2012. 15:37 Napisao/la  M. B.

Ujedno Arsenal je otvorio mogućnost Newcastleu i Tottenhamu da ga pobjedama preskoče na ljestvici i tako izbace iz Lige prvaka

Nogometaši Arsenala i Norwich Cityja odigrali su 3:3 u prvoj utakmici 37. kola engleskog Premiershipa ujedno jedinoj na rasporedu u subotu, čime su topnici pokvarili veliki jubilej Arsenea Wengera koji je u subotu po 900. put vodio utakmicu na klupi Arsenala.

Nisu bila dovoljna ni dva pogotka Van Persiea koji je stigao do 30 golova u Premierligi ove sezone izjednačivši rekord Thierryja Henryja iz sezone 2003./2004.

Arsenal je tako nastavio negativan niz, veći četiri utakmice u prvenstvu topnici ne znaju za pobjedu, dok je Norwich prekinuo niz od četiri poraza protiv topnika. Doduše, Norwich će na pobjedu u prvenstvu morati pričekati, posljednji put su svladali Arsenal 1992. godine.

Ujedno Arsenal je otvorio mogućnost Newcastleu i Tottenhamu da ga pobjedama preskoče na ljestvici i tako izbace iz Lige prvaka.

Rezultat 37. kola: Arsenal - Norwich City 3:3 (Benayoun 2', Van Persie 72', 80'/ Hoolahan 12', Holt 27', Morison  85').

Raspored, nedjelja (15):  Newcastle - Manchester City (14.30), Aston Villa - Tottenham, Bolton - West Bromwich, Fulham - Sunderland, QPR - Stoke City, Wolverhampton - Everton, Manchester United - Swansea (17). 

Ponedjeljak (21): Blackburn - Wigan.

 


Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.