Antonio Conte prokomentirao glasine da odlazi iz Tottenhama

Petak, 17. ožujka 2023. 09:08 Napisao/la  SC
Antonio Conte
Antonio Conte

Antonio Conte prokomentirao je glasine da bi uskoro mogao postati bivši menadžer Tottenhama, porazom od Milana u osmini finala Lige prvaka klupske ambicije svedene su na neizvjesnu borbu za plasman u Ligu prvaka u Premierligi:

- Kada su me pitali o budućnosti rekao sam da ne znam što će se dogoditi, možda me klub otpusti, ali ne mislim da klub o tome razmišlja. Čelnici kluba svakodnevno vide što ja i moji suradnici radimo za ovaj klub. Mislim da ne postoji niti jedan klub na svijeti koji može reći menadžeru da ostaje na klupi do kraja sezone. Znate da je nogomet stvarno čudan. Ne znaš što će se dogoditi sutra. Ako postoji mogućnost da potpišem novi ugovor, to znači da možda klub cijeni ono što radimo i što smo napravili u ovih godinu i pol, kazao je Conte.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.