Raul kandidat za trenera Schalkea, Borussia (D) dovodi trenera koji je afirmirao Haalanda

Četvrtak, 04. lipnja 2020. 15:42 Napisao/la  SC
Raul
Raul

Bundesliga je prva od velikih liga počela natjecanje za bodove, pa je prva počela i sa smjenama trenera.

Točnije, mediji spekuliraju da Borussia Dortmund i Schalke traže nove trenere među kojima se spominje jedan koji je ostvario vrhunsku igračku karijeru.

Kao novi trener Schalkea spominje se Raul, nekadašnja zvijezda Real Madrida na zalasku karijere dvije sezone nosila je dres Schalkea.

Raul je u Gelsenkirchenu ostvario dubor trag, nedavno je stekao UEFA Pro licenciju, do sada je kao trener radio u školi nogometa Real Madrida i Castilli.

Nakon četiri uzastopna poraza, čelnici Schalkea očito smatraju da ne mogu puno izgubiti ako pruže šansu neiskusnom treneru karizmatična statusa.

Osim Nike Kovača, u zadnjem razdoblju kao ozbiljni kandidat za novog trenera Borussije Dortmund spominje se trener koji je afirmirao Erlinga Haalanda.

Amerikanac Jesse Marsch uspješno vodi RB Salzburg prema novoj titulu austrijskog prvaka, posebice otkada je vodeći LASK kažnjen sa šest bodova zbog kršenja protokola zaštite od koronavirusa.

Marsch je trener iz inkubatora priznatoga Ralfa Ragnicka kojemu je bio pomoćik u RB Leipzigu.

Tablice omogućuje Sofascore
Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.