Badelj strijelac protiv Borussije (M), Pavloviću 90 minuta za Werder protiv Wolfsburga

Srijeda, 09. siječnja 2013. 20:52 Napisao/la  SC

Igrala se 13. minuta kada je korner izveo Tolgay Arslan, a Badelj nakon gužve u kaznenom prostoru Borussije (M) pogodio za 1:0. Susret je završen bez pobjednika, konačan rezultat bio je 2:2

Bio je ovo još jedan dobar dan za hrvatske nogometaše u njemačkim momčadima. Hrvatski reprezentativac Milan Badelj nastavio je s dobrim igrama za HSV. Bivši nogometaš Dinama u srijedu je u pripremnoj utakmici HSV-a protiv Borussije iz Mönchengladbacha postigao prvi pogodak za svoju momčad. Igrala se 13. minuta kada je korner izveo Tolgay Arslan, a Badelj nakon gužve u kaznenom prostoru Borussije (M) pogodio za 1:0. Susret je završen bez pobjednika, konačan rezultat bio je 2:2.

Pripremnu utakmicu odigrali su momčadi Werdera i Wolfsburga, a konačan rezultat tog dvoboja bio je 2:1 u korist Werdera, čiji je novi član bivši igrač Zagreba Mateo Pavlović. Hrvatski nogometaš za svoju momčad odigrao je cijeli susret. Punu minutažu imao je i hrvatski nogometaš u redovima Wolfsburga Srđan Lakić. Za Vukove nisu nastupili novopridošli Ivan Perišić te Ivica Olić.

Tablice omogućuje Sofascore