Julian Nagelsmann: Andrej Kramarić je najbolji igrač s kojim sam radio

Srijeda, 26. svibnja 2021. 13:21 Napisao/la  SC

Pravi je primjer razvoja i nevjerojatne konstantnosti, zaslužio je ovako pozitivnu karijeru, rekao je novi trener Bayerna, koji je Kramarića vodio u Hoffenheimu

Julian Nagelsmann i Andrej Kramarić
Julian Nagelsmann i Andrej Kramarić

Julian Nagelsmann, novi trener Bayerna, otkrio je u razgovoru za Bild koji je nogometaš najbolji s kojim je u dosadašnjoj karijeri radio.

Andrej Kramarić je najbolji s kojim sam radio. Pravi je primjer razvoja i nevjerojatne konstantnosti. Sjajan je momak, uvijek daje sve od sebe i zaslužio je ovako pozitivnu karijeru, rekao je Nagelsmann, koji je Kramarićev trener bio u Hoffenheimu.

Poštovanje između Andreja Kramarića i Juliana Nagelsmanna je očito uzajamno, hrvatski nogometaš prije dvije je godine izjavio da je Nagelsmann najbolji trener na svijetu.

Kramarić je u Hoffenheim došao 2016. godine, a Nagelsmann je trener Hoffenheima bio do 2019. godine, kada je otišao u Red Bull Leipzig.

- Nisam planirao otići iz Red Bull Leipziga nakon dvije godine, ali kada je otišao Hansi Flick sve se promijenilo. Znam da su u Bayernu svjesni da sam Bavarac, ali neću uživati u povlasticama zbog porijekla. Morat ću biti uspješan da bih ostao u klubu. Očekivanja u Bayernu su uvijek velika, uvijek se želi titula, osvajanje kupa i Liga prvaka. No, spreman sam za nove izazove, rekao je Nagelsmann.

Nagelsmann je naglasio da mu je čast što ga uspoređuju s Pepom Guardiolom, Juergenom Kloppom ili Thomasom Tuchelom iako još uvijek ništa u karijeri nije osvojio i da se silno raduje radu s Bayernovim zvijezdama.

- Bit će zanimljivo raditi s najboljim nogometašem svijeta Lewandowskim, ali i s Mullerom, Neuerom, Kimmichem... Uzbuđen sam što ću imati priliku surađivati s tako velikim igračima, zaključio je Nagelsmann.

Tablice omogućuje Sofascore