Xavi: Manchester United trenutačno ima jednu od najboljih momčadi u Europi

Petak, 17. veljače 2023. 00:41 Napisao/la  SC

Vodeća momčad LaLige namjerila se na momčad Manchester Uniteda, koja se stalno diže otkada je vodi Erik ten Hag

Xavi: Manchester United trenutačno ima  jednu od najboljih momčadi u Europi

Barcelona i Manchester United odigrali su na Camp Nou spektakularnu utakmicu, koja je završila neodlučeno (2:2).

Vodeća momčad LaLige namjerila se na momčad Manchester Uniteda, koja se stalno diže otkada je vodi Erik ten Hag:

- Poprilično sam zadovoljan utakmicom. Rezultatom baš i nisam zadovoljan, ali igrali smo protiv momčadi koja igra na vrhunskom nivou. Trenutačno su jedna od najboljih momčadi u Europi. Utakmica ovih momčadi mogla se igrati u finalu Lige prvaka. Vjerujem da smo trebali pobijediti. Ponosan sam na momčad bez obzira na neriješen rezultat. Očekujem žestok uzvrat na Old Traffordu, kazao je Xavi.

Barcelona se žali na sudački previd, kada je Fred igrao rukom u kaznenom prostoru.

- To je bio čist penal. Nisu nam svirali penal u Milanu protiv Intera u Ligi prvaka koji je bio čist, pa ovo večeras. Ne znam šta više da radimo. Govore da su sve provjerili, ali ovo je nevjerovatno, ponavlja Xavi.

Barcelona je ostala bez Pedrija, koji se ozlijedio.

Prema prvim prognozima morat će nešto duže izbivati.

I gosti se žale na suđenje, Kounde je zaustavio Rashforda, koji je krenuo prema golu domaće ekipe, sudac se nije oglasio:

- Suđenje je imalo veliki uticaj na ovoj utakmici. To je bio crveni karton zbog faula na Rashfordu, išao je sam na vratara. Bio je to tako očit prekršaj. Možete pričati je li bio unutar ili van kaznenog prostora, ali to je crveni karton, rekao je Erik ten Hag.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.