VAR poništio pogodak Cluja, Dan Petrescu održao predavanje o nogometnim pravilima

Petak, 28. veljače 2020. 11:12 Napisao/la  SC

Za Cluj  standardno igrao Damjan Đoković, koji je otišao iz Rijeke kada je shvatio da nije u ozbiljnim kombinacijama Matjaža Keka

VAR poništio pogodak Cluja, Dan Petrescu  održao predavanje o nogometnim pravilima

Sevilla je jedva prošla u četvrtfinale Europske lige nakon što je uzvratnu utakmicu osmine finala protiv rumunjskog Cluja odigrala bez golova.

Prva je utakmica završila rezultatom 1:1, Sevilla se u četvrtfinale plasirala zbog pogotka u gostima u prvoj utakmici i oduke VAR-a u drugoj utakmici.

Naime, u 89. minuti na Ramon Sanchez Pizjuanu gosti su postignuli pogodak kojim bi se plasirali u četvrtfinale da sudac pogodak nije poništio nakon intervencije VAR-a.

Pogodak je bez zamjerki postigao Constantin Paun-Alexandru, ali VAR sudac primjetio je igranje rukom Lacine Traorea na početku akcije.

Naravno da su igrači Cluja gnjevno reagirali, nešto kasnije ostali su s desetoricom igrača i na kraju ispali od favorizirane španjolske momčadi.

Trener Cluja Dan Petrescu izveo je neobični perfomans na presici nakon utakmice, nekoć sjajni igrač Chelsea, Genoe i Steaue donio je sa sobom isprintana pravila nogometne igre i objasnio zbog čega sudac nije smio dosuditi igranje rukom.

Traore je očigledno igrao rukom kao što očigledno nije mogao izbjeći igranje rukom, kada se lopta odbila od protivničkog igrača.

Za Cluj je standardno igrao Damjan Đoković, koji je stigao iz Rijeke u kojoj nije dobio priliku pokazati što zna.

Otišao je nakon dva mjeseca, kada je shvatio da nije u ozbiljnim kombinacijama Matjaža Keka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.