TORINO - SPLIT (20.30) Mate Bilić: Šteta bi bilo da posao ne obavimo do kraja

Četvrtak, 28. kolovoza 2014. 13:49 Napisao/la  Ivan Jelić

- Idemo se zabaviti, ali i pokušati napraviti još jedan povijesni rezultat. Već sada smo puno napravili, no bila bi velika šteta da posao ne odradimo do kraja, bez obzira što je Torino apsolutni favorit, reako je napadač Splita

U srijedu ujutro čarter-letom igrači Splita otputovali su u Torino gdje ih u četvrtak od 21 sat očekuje uzvratna utakmica play-offa Europske lige protiv istoimenog talijanskog prvoligaša. Prvi susret, koji je odigran u Dugopolju na stadionu, završio je bez pobjednika i bez golova. Za sraz sa Talijanima trener Matić ne može računati na Ercega i Bellea.

- Veselim što smo uopće došli u ovu situaciju da se borimo za plasman u grupnu fazu Europske lige. Za nas je ovo veliki uspjeh, pokušat ćemo sve što je u našoj moći da neizvjesnost oko pobjednika potraje što duže, do samog kraja susreta pa čak i do izvođenja penala. Svjesni smo da su oni kvalitetnija momčad, ali i mi imamo kvalitetu što smo pokazali na prvoj utakmici. Najvažnije je da igrači ne podlegnu atmosferi i važnosti susreta, straha ne smije biti. Svi smo uzbuđeni, ali svjesni da ovom utakmicom, ako završi pozitivno za nas, možmo puno profitirati, kako igrači tako i sam klub , grad Split , HNL. kazao je trener Matić,

Najiskusniji i najbolji strijelac momčadi Mate Bilić poručio je:

- Idemo se tamo zabaviti, ali i pokušati napraviti još jedan povijesni rezultat. Već sada smo puno napravili, no bila bi velika šteta da posao ne odradimo do kraja, bez obzira što je Torino apsolutni favorit. Pokušat će agresivnom igrom što prije doći do vodećeg gola, stoga je bitno da u prvih pola sata ne primimo gol, rekao je Mate Bilić.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.