Mourinha igrači ne slušaju uoči polufinala Europske lige, trener ManU zabranio društvene mreže

Četvrtak, 04. svibnja 2017. 15:06 Napisao/la  SC

Mourinho nema problema s tim da odmori igrače protiv Arsenala u nedjelju ako će to pomoći Manchester Unitedu da izbori finale Europske lige

Uoči prve polufinalne utakmice Europa lige Jose Mourinho, trener Manchester Uniteda susreo se sa neposluhom u momčadi. Mourinho nema problema s tim da odmori igrače protiv Arsenala u nedjelju ako će to pomoći Manchester Unitedu da izbori finale Europske lige.

No, utakmica protiv Arsenala je važna za plasman u Ligu prvaka.

Mourinhova je momčad peta u Premier ligi, bod iza Manchester Cityja i pet ispred Arsenala, ali topnici imaju utakmicu manje.

Portugalac tvrdi da je prioritet osvajanje Europa lige, kao izgledniji put to Lige prvaka.

- Znam da je to jedino natjecanje koje Manchester United nikad nije osvojio i bilo bi sjajno zatvoriti krug, postati klub koji je osvojio sva natjecanja, rekao je Mourinho, nakon što je dobio potvrdu i da je do kraja sezone ostao bez ozlijeđenog Lukea Shawa.

- Naravno da će puno toga ovisiti o rezultatu prve utakmice, ali ukoliko ćemo trebati u nedjelju odmarati igrače, to ćemo i učiniti. Isto tako, ukoliko uđemo u finale, igrače ću odmarati tu nedjelju uoči finala, dodao je Mourinho.

Otkako je izborila polufinale EL, Celta je izgubila sve tri ligaške utakmice, ali trener Eduardo Berizzo rotirao je momčad.

Mourinho je čak igračima zabranio društvene mreže, ljutit što igrači objavljuju snimke iz svlačionice, a nakon toga u kratkom roku barem trojica su prekršila pravilo!? Pitanje je kako će kontroverzni trener kazniti neposluh u svlačionici.

Zanimljivo, protugalski trener traži zamjenu za ozlijeđenog Ibrahimovića, a jedan od onih o kojima Mourinho ozbiljno razmišlja je Alvaro Morata s kojim je surađivao u Realu. No, Moratu želi i Antonio Conte.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.