Matjaž Kek, trener Rijeke: Već smo pokazali da se možemo sa svima ravnopravno nositi

Petak, 29. kolovoza 2014. 15:52 Napisao/la  SC

- Vrlo interesantna skupina, no kada dobiješ suparnike iz Španjolske, Nizozemske i Belgije onda Rijeka nije favorit, rekao je Matjaž Kek

Nogometaše Rijeke očekuje vrlo zanimljiva jesen, u skupinama Europske lige odmjerit će snage sa Sevillom, Feyenoordom i Standard Liegeom. Sevilla spada u sam europski vrh i branitelj je naslova, Feyenoord je veliko nogometno ime, a ni Standard iz Liegea neće biti lagan zadatak za riječke nogometaše.

- Vrlo interesantna skupina, no kada dobiješ suparnike iz Španjolske, Nizozemske i Belgije onda Rijeka nije favorit, bio je prvi komentar Matjaža Keka, trenera Rijeke na ždrijeb Europske lige.

Rijeka je već puno napravila, svaki remi ili pobjeda bit će dodatan iskorak i nova financijska injekcija za klupsku blagajnu.

- Mi smo već pokazali da se možemo sa svima ravnopravno nositi. Dobili smo atraktivne suparnike i siguran sam da će Kantrida biti puna sve tri utakmice. Mi ćemo kao i uvijek razmišljati od utakmice do utakmice te probati iznenaditi svakoga, zaključio je Matjaž Kek.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.