Matjaž Kek, trener Rijeke: Divno je biti trener u gradu u kojemu se govori i nogometu!

Četvrtak, 27. studenog 2014. 23:26 Napisao/la  I. V.

Ne mislim da je Rijeka bolja momčad i zato je osjećaj razočaranosti još veći, kaže Ivan Vukomanović

Matjaž Kek imao je razloga isijavati zadovoljstvo nakon druge pobjede u Europa ligi, trener Rijeke bio je vrlo kratak:

- Zaslužena pobjeda! Drugu sezonu zaredom ostali smo neporaženi na Kantridi, a znate dobro protiv kojih smo sve momčadi igrali. I zato velike čestitke igračima! Divno je biti trener u gradu u kojemu se govori i nogometu! Odigrali smo briljantno prvo poluvrijeme. U drugom je bilo malo teže, ali smo svejedno pokazali zrelost u trenucima kada je nekoliko igrača igralo ispod očekivanja. Mislim da o zasluženosti pobjede ne treba govoriti, rekao je Kek

Ivan Vukomanović dugo je odgovarao na pitanja belgijskih novinara, koje su zanimali mnogi detalji. Sukus je sljedeći:

- Razoračani smo rezultatom, očekivali smo prolaz. Ušlo smo loše u utakmici, nekoncentrirano iako smo znali kako Rijeka igra. Naivno smo dobili crveni karton, nakon toga bilo jasno u kojemu će smjeru ići utakmica. U drugom smo dijelu dali priliku mlađim igračima da osjete Europa ligu, pokušali smo nešto, ali u ovakvim okolnostima nismo uspjeli. Ne mislim da je Rijeka bolja momčad i zato je osjećaj razočaranosti još veći. Nije ovog belgijska liga da možemo ispraviti pogreške, kazao je Vukomanović.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.