Mišo Krstičević, trener Hajduka: Inter trebamo svi skupa zaboraviti

Petak, 20. srpnja 2012. 15:16 Napisao/la  Ivan Jelić

Najprije trebamo do kraja odraditi posao protiv Skonta. Čekaju nas i dvije teške prvenstvene zadaće, objašnjava trener Splićana Mišo Krstičević

Ako Hajduk preskoči Skonto u trećem pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu čekaju ga dvije utakmice sa višestrukim prvakom Italije i Europe Interom iz Milana. Na Poljudu ne kriju zadovoljstvo ogledima s talijanskim divom.

- Pogodio sam ono što sam prognozirao, priželjkivao sam jaku momčad kao što je Inter iz Milana. Strašno mi je žao što se prva utakmica ne igra na Poljudu. Bit će to pravi spektakl, no mi trebamo najprije preskočiti Skonto, odraditi na najbolji mogući način prvenstvene utakmice protiv Istre 1961 u Puli te dvoboj sa Splitom na Poljudu, objašnjava napadač Splićana Ante Vukušić.

Trener Splićana Mišo Krstičević već smiruje euforiju koja je zahvatila Split.

-Intera trebamo svi skupa zaboraviti. Najprije trebamo do kraja odraditi posao protiv Skonta. Čekaju nas dvije teške prvenstvene zadaće, u nedjelju gostovanje kod Istre 1961 u Puli, zatim gradski derbi sa Splitom na Poljudu, objašnjava Krstičević.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.