LAZIO NEMA TREĆE NATJECANJE Jose Mourinho u svom stilu prokomentirao ždrijeb četvrtifinala Europske lige u kojemu Roma može igrati protiv Juventusa

Petak, 17. ožujka 2023. 10:16 Napisao/la  SC

Prvi trener koji je osvojio Ligu prvaka, Europsku ligu i Konferencijsku ligu prokomentirao europski sustav klupskog natjecanja

Jose Mourinho u svom stilu prokomentirao ždrijeb četvrtifinala Europske lige u kojemu Roma može igrati protiv Juventusa

Roma je utakmicom bez golova protiv Real Sociedada ostvarila plasman u četvrtfinale Europske lige. Jose Mourinho u svom stilu prokomentirao je ždrijeb četvrtifinala u kojemu je jedan od potencijalnih protivnika Juventus:

- Nije me briga za žrijeb, jer tamo ima momčadi koje prema mom mišljenju ne bi trebale biti u ždrijebu. Ona momčad koja ispadne u svom natjecanju, mora otići kući. Ako pobijedimo momčad koja je ispala iz Lige prvaka, to mi ništa ne znači, jer smo mu u ovom natjecanju od početka, indikativno je Mourinho najavio mogućnost utakmce protiv Juventusa.

U nedjelju se u Rimu igra gradski derbi, koji je Mourinho ovako najavio:

- Lazio? Nemaju treće natjecanje u kojemu mogu igrati, našalio se Mourinho na račun gradskog rivala, koji je prvo ispao iz Europske lige, a onda iz Konferencijske lige.

Mourinho je postao prvi trener koji je osvojio Ligu prvaka, Europsku ligu i Konferencijsku ligu.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.