Jose Luis Mendilibar: Treba vidjeti hoće li mi ponuditi novi ugovor

Četvrtak, 01. lipnja 2023. 09:21 Napisao/la  SC
Jose Luis Mendilibar
Jose Luis Mendilibar

Jose Luis Mendilibar preporodio je momčad Seville u zadnjem dijelu sezone, na kraju je prvi put u karijeri osvojio europski trofej:

- Još ne vjerujem, ali primili smo trofej i medalje. Trebat će mi još neko vrijeme da sve to procesuiram. Loše smo počeli utakmicu, nismo tražili prostor, a oni su se osjećali vrlo ugodno. No, u drugom poluvremenu smo napravili promjene, bili smo intenzivniji, došli do prostora i izjednačili. U produžecima smo vidjeli malo igre, a kod jedanaesteraca je manje-više bilo jasno tko će ih pucati, kazao je Mendilibar koji je s 62 godine postao najstariji trener koji je osvojio Europsku ligu:

O svojoj budućnost na klupi Seville kazao je sljedeće:

- Vidjet ćemo što će se dogoditi. Sad treba uživati u ovom trenutku. Ovdje se osjećam ugodno, sjajno je raditi s ovom djecom. Brzo su usvojili moje ideje. Bilo bi ludo da ne nastavim. No, treba vidjeti hoće li mi ponuditi novi ugovor. Posao je dobro odrađen i cijenim što su mi ukazali priliku, rekao je Mendilibar.

Sevilla je kao pobjednik Europse lige ostvarila izravni plasman u Ligu prvaka.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.