Nogometaši Rijeke u Aberdeenu odradili trening pod radnim naslovom: Sve je moguće!

Srijeda, 22. srpnja 2015. 22:04 Napisao/la  SC

 Došli smo odigrati utakmicu kakvu je Rijeka znala odigrati u Europi i da se pokažemo u najboljem svjetlu. Kao pravi sportaši vjerujemo da se možemo vratiti u ovaj dvoboj, kaže Matjaž Kek

Nogometaši Rijeke odradili su u srijedu navečer trening na Pittodrie stadionu u Aberdeenu, gdje u četvrtak igraju uzvratnu utakmicu 2. pretkola Europske lige. Rezultat iz prve utakmice (0:3) izgleda nedostižno, ali nada umire posljednja. Aberdeen sigurno nije momčad koju Rijeka ne može pobijediti...

– Nikada nisam kod kuće izgubio, ali uvijek postoji prvi put u životu. Kako god ovdje završilo, moramo gledati da na Kantridi osim onih 25 minuta nije bilo dobro, da smo sa svojim pogreškama omogućili discipliniranim gostima da steknu prednost koja nas je šokirala. Puno toga smo propustili u prvoj utakmici i sigurno je prednost Aberdeena golema. Došli smo odigrati utakmicu kakvu je Rijeka znala odigrati u Europi i da se pokažemo u najboljem svjetlu. Kao pravi sportaši vjerujemo da se možemo vratiti u ovaj dvoboj. Uvijek je teško kada u gostima moraš juriti takav zaostatak. Domaćinu takva prednost daje samopouzdanje, ali u nogometu se događaju preokreti i mi vjerujemo da smo sposobni odigrati bolje nego na Kantridi, uz sav respekt domaćinu koji nas je visoko i zasluženo pobijedio na Kantridi, rekao je Matjaž Kek na presici pred utakmicu.

– Mi smo ovdje došli s ciljem da pobijedimo. Jasno je da moramo dati sve od sebe, mi igrači svi vjerujemo da možemo proći i tako ćemo se postaviti, kazao je Marin Leovac.

Kek ne može računati na ozlijeđenog Leškovića, koji je ostao u Rijeci. Na ozljede se žale Samardžić, Močinić i Ristovski.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.