Europska liga: Dopredsjednik Benfice optužio UEFA-u da u finalu želi vidjeti Juventus

Srijeda, 30. travnja 2014. 20:26 Napisao/la  SC

Uopće ne sumnjam da bi UEFA, ponajprije zbog komercijalnih interesa, voljela vidjeti Juventus u finalu i na tronu, izjavio je Silvio Cervan

Silvio Cervan zatresao je temelje kuće nogometa u Nyonu! Dopredsjednik portugalskog prvaka Benfice izjavio je da UEFAu finalu Europske lige želi vidjeti Juventus!

Uoči uzvrtne utakmice polufinala Europske lige u Torinu Benfica brani minimalnu prednost od 2:1 iz prve utakmice odigrane u Lisabonu. Cervan smatra da benfica u Torinu neće igrati samo protiv Juventusa:

- Prošlo je puno vremena otkad je jedan talijanski klub osvojio europski trofej. Uopće ne sumnjam da bi UEFA, ponajprije zbog komercijalnih interesa, voljela vidjeti Juventus u finalu i na tronu. Osim toga, UEFA želi u utakmici Superkupa u Cardiffu imati klub s velikom poviješću. No, i mi smo isto tako veliki klub, izjavio je Cervan za Gazzettu dello Sport.

Ne treba zaboraviti da se finale Europske lige 14.svibnja igra upravo u Torinu:

- Nogomet je sjajan ako se igra samo na terenu. Ali ako postoji vanjski interes koji okružuje utakmicu, više se ne može vjerovati u ljepotu nogometa, znakovito tvrdi Cervan.

Lijep uvod u završnicu Europske lige!

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.