PLES KUGLICA Dinamo u četvrtfinalu Europske lige igra protiv Villarreala

Petak, 19. ožujka 2021. 13:31 Napisao/la  SC

Villarreal je trenutačno sedmoplasirana momčad LaLige, njihova procjenjena vrijednost po transfermarktu iznosi 246.70 milijuna eura, ali modri protiv njih definitivno mogu igrati

Dinamo u četvrtfinalu Europske lige igra protiv Villarreala

Nogometaši Dinama u četvrtfinalu Europske lige igrat će protiv Villarreala.

Odlučeno je tako na ždrijebu održanom u Nyonu.

Gael Clychi, bivši francuski internacionalac koji je najupečatljivije partije pružio u Arsenalu i Manchester Cityju, donio je tako sreću modrima, koji definitivno nemaju razloga biti nezadovoljni ždrijebom.

Jasno je da je Villarreal vrhunska momčad koja dolazi iz jedne od najjačih liga svijeta, trenutačno su sedmoplasirana momčad LaLige, njihova procjenjena vrijednost po transfermarktu iznosi 246.70 milijuna eura, ali definitivno nisu momčad protiv koje modri ne bi mogli igrati i ne bi imali pravo razmišljati o prolazu u polufinale.

Nominalno najskuplji igrač je stoper Pau Torres (50 milijuna eura), a najveće zvijezde momčadi su napadači Gerard Moreno i Paco Alcacer.

Villarreal je na putu do četvrtfinala izbacio Kijevski Dinamo (4:0) i Red Bull Salzburg (4:1).

Dinamo i Villarreal susreli su se prije deset godina u Europskoj ligi u razigravanju po skupinama, Dinamo je u prvoj utakmici pobijedio 2:0, u uzvratnu je poražen sa 0:3.

Pobjednik dvoboja između Dinama i Villarreala u polufinalu će igrati protiv pobjednika dvoboja Arsenal – Slavia Prag, a pobjednik tog polufinalnog dvoboja imat će status domaćina u finalu Europske lige, što se igra u Gdansku.

Četvrtfinale je na rasporedu 8. i 15. travnja, polufinale 29. travnja i 6. svibnja, a finale se igra u Gdansku 26. svibnja.

Parovi četvrtfinala: Granada – Manchester United, Arsenal – Slavia Prag, Ajax – Roma, Dinamo – Villarreal

Parovi polufinala: Granada/Manchester United – Ajax/Roma, Dinamo/Villarreal – Arsenal/Slavia Prag

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.