Denis Glavina, branič Splita: Ukrajinska liga je puno jača od naše, Čornomorec je izazov karijere

Srijeda, 30. srpnja 2014. 19:06 Napisao/la  SC

Oni su sigurno najkvalitetnija momčad koja je do sada gostovala na našem travnjaku, kaže Ivan Matić

Nogometaši Splita u Parku mladeži u četvrtak navečer (20)  u 3. pretkolu Europske lige igraju protiv ukrajinskog prvoligaša Čornomoreca iz Odese. Trener Ivan Matić na raspolaganju ima sve igrače:

- Očekuje nas jedan utakmica, protivnik je možda i favorit, ali samo na papiru.  Oni su sigurno najkvalitetnija momčad koja je do sada gostovala na našem travnjaku.  Igraju puno preko bokova, brzo dolaze pred vrata suparnika. Bio bih zadovoljan da susret završi bez pobjednika, kazao je Matić.

 Denis Glavina igrao je tijekom karijere u Ukrajini:

- Ukrajinska liga je puno jača od naše. Čornomorec je igrački puno slabiji nego prošle sezine, zbog ratnih događanja u toj zemlji mnogi stranci su napustili svoje klubove, pa tako stranci koji su nosili dres kluba iz Odese. Mislim da se možemo ravnopravno nositi sa njima. Za nas igrače utakmica protiv Čornomoreca je utakmica karijere, kaže  Glavina.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.