Zlatan Ibrahimović: Igrači Chelseaja žicali su crveni karton kod suca poput 11 malih bebica

Četvrtak, 12. ožujka 2015. 12:12 Napisao/la  SC

Čestitam mojim suigračima, odigrali su zaista herojsku predstavu. Sretni smo svi zajedno jer smo u četvrtfinalu, nikad se ne zna, možda možemo i do naslova, rekao je Zlatan

Nogometaši francuskog prvaka PSG-a sinoć su na Stamford Bridgeu ostvarili plasman u četvrtfinale Lige prvaka. Nakon 1:1 iz prvog susreta u Londonu je bilo 2:2 pa se pariška momčad plasirala dalje zbog većeg broja pogodaka u gostima, i to nakon produžetaka. Iako su od 31. minute igrali s igračem manje, a od 81. minute i gubili s 1:0, izabranici Laurenta Blanca uspjeli su se dvaput vratiti u utakmicu i eliminirati Chelsea koji se pred svojim navijačima nije predstavio u dobrom svjetlu. 

U 31. minuti izravni je crveni karton dobio Zlatan Ibrahimović zbog starta na Oscaru čime je njegova momčad ostala s desetoricom u jako ranoj fazi utakmice, no ostala je tada i bez svog ponajboljeg igrača. Nakon utakmice Ibrahimović je dao još jednu izjavu iz svog repertoara.

- Crveni karton nije najgore što se dogodilo u tom trenutku. Još su gori igrači Chelseaja koji su se, prvo oko mene a onda i oko glavnog suca okupili poput 11 malih bebica kako bi nažicali crveni karton. Iskreno, ne znam je li Oscar glumio ili ne, ali ja sam povukao nogu kada sam vidio da je i on uklizao, rekao je Ibrahimović.

Švedski napadač će zbog crvenog kartona automatski propustiti prvu utakmicu četvrtfinala.

- Čestitam mojim suigračima, odigrali su zaista herojsku predstavu. Sretni smo svi zajedno jer smo u četvrtfinalu, nikad se ne zna, možda možemo i do naslova, rekao je Zlatan.

Inače, nogometaše Chelseaja nisu poštedjeli niti engleski mediji koji smatraju da je njihova reakcija kod Ibrahimovićevog crvenog kartona bila pretjerana. Neki su novinari otišli toliko daleko pa su Oscara predložili za laureata sljedeće nagrade Oscar.

- Reakcija igrača Chelseaja bila je sramotna. To je tipično za ekipe koje trenira Jose Mourinho. Respektiram svaku momčad koju je vodio do sada, ali ih ne mogu voljeti zbog ovakvih situacija, poručio je Carragher, bivši igrač Liverpoola a sada stručni komentator Sky Sportsa.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.