Zlatan Ibrahimović i Laurent Blanc međusobno se optužuju zbog ispadanja PSG-a

Srijeda, 13. travnja 2016. 16:07 Napisao/la  SC

Izgleda da će Ibrahimović ostati upamćen kao jedan od najvećih luzera u Ligi prvaka


Zlatan Ibrahimović jedan je od najboljih napadača današnjice, ali će izgledati ostati upamćen kao jedan od najvećih luzera u Ligi prvaka.

Svi klubovi za koje je Ibrahimović igrao dominirali su nacionalnim prvenstvima, ni jedan nije došao do kraja Lige prvaka dok je Ibrahimović igrao. PSG nije iznimka!

Nakon što je Manchester City eliminirao PSG, Ibrahimović je krivca pronašao u treneru Laurentu Blancu:

- U prvom poluvremenu igrali smo u sustavu u kakvom nikad do sada nismo igrali. Naravno, da smo prošli nitko se ne bi bavio promašenom taktikom, ali vidjeli ste što se dogodilo. Kasnije smo se vratiti igri kakvu svi znamo, ali bilo je kasno, rekao je Ibrahimović.

Blanc je odmah odgovorio:

- Jednostavno nismo bili ubojiti u napadu. Ne samo u ovoj utakmici, nego i u prvoj u Parizu. Tamo smo im trebali zabiti još dva gola. City je bio puno bolji u napadu i zato su prošli dalje. Nisu oni ništa bolji od nas, nisu spektakularni, ali su odradili posao kako treba, kaže Blanc.

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.