Zinedine Zidane: Razmišljam o Borussiji, ne mislim o potencijalnom otkazu

Utorak, 08. prosinca 2020. 19:08 Napisao/la  SC

Varijanta prema kojoj će Real Madrid u nastavku sezone igrati u Europskoj ligi čini se nestvarnom

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Real Madrid u srijedu igra protiv Borussije Mönchengladbach, atmosfera u svlačionici bolja je nakon pobjede u Sevilli, ali samo pobjeda protiv njemačke momčadi jamči nastavak natjecanja u Ligi prvaka.

Varijanta prema kojoj će Real Madrid u nastavku sezone igrati u Europskoj ligi čini se nestvarnom, Zinedine Zidane svjestan je što bi se moglo značiti za njega:

- Klub će učiniti sve što mora, kao i uvijek. Sve o čemu sada razmišljam je utakmica protiv Borussije, ne mislim sada o potencijalnom otkazu. Prošlost je prošlost, najvažnija je sadašnjost i budućnost. To je utakmica u kojoj momčad pokazuje svoj karakter, uvjeren sam da će na kraju uraditi dobar posao, rekao je Zidane, koji je kao trener Real Madrida triput zaredom osvojio Ligu prvaka.

- Ne razmišljam o Europskoj ligi, ne mislim ni o čemu osim o utakmici s Borussijom, isto kao i ostali igrači. Možete razmišljati i iznositi vaše mišljenje, ali sada nam je svima bitno da odigramo dobru utakmicu protiv Borussije, kazao je Casemiro.

Poredak u Skupini B: Borussia Mönchengladbach 8, Šahtar 7, Real Madrid 7, Inter 5

Raspored 6. kola, srijeda, 8. prosinca: Real Madrid - Borussia (M), Inter - Šahtar

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.