ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Modrićev Real na Lovrenov Liverpool

Četvrtak, 28. kolovoza 2014. 18:57 Napisao/la  SC

Ivan Rakitić igrat će protiv PSG-a, Mario Mandžukić ide na Juventus

U četvrtak popodne u Monacu održan je ždrijeb Lige prvaka, a Hrvatska će kada su u pitanju nogometaši imati sedam predstavnika: Luka Modrić (Real), Mario Mandžukić (Atletico), Ivan Rakitić (Barcelona), Dejan Lovren (Liverpool), Tin Jedvaj (Bayer), Darijo Srna (Šahtar) i Danijel Subašić (Monaco).

Luka Modrić i Dejan Lovren susret će se u skupini B gdje su svoje mjesto našli Real Madrid i Liverpool uz Basel i Ludogorec. Inače, Liverpool je pobijedio Real Madrid u finalu 1981. godine, ali je izgubio od Basela u sezoni 2002./2003.

Od hrvatskih predstavnika snage će odmjeriti i Tin Jedvaj i Danijel Subašić. Naime, Bayer i Monaco izvučeni su u skupini C s Benficom i Zenitom.

Liga prvaka će krenuti 16. i 17. rujna, a natjecanje po skupinama završit će 9. i 10. prosinca. Finale se igra 6. lipnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Ždrijeb

Skupina A: Atletico Madrid, Juventus, Olympiacos, Malmo

Skupina B: Real Madrid, Basel, Liverpool, Ludogorec

Skupina C: Benfica, Zenit, Bayer, Monaco

Skupina D: Arsenal, Borussia Dortmund, Galatasaray, Anderlecht

Skupina E: Bayern, Manchester City, CSKA Moskva, Roma

Skupina F: Barcelona, PSG, Ajax, APOEL

Skupina G: Chelsea, Schalke, Sporting, Maribor

Skupina H: Porto, Šahtar, Athletic, BATE Borisov

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.