ŽDRIJEB LIGE PRVAKA

Modrić protiv Borussije, Mandžukić na Old Traffordu

Petak, 21. ožujka 2014. 12:14 Napisao/la  SC

Četvrtfinalni parovi: Barcelona - Atletico, Real - Borussia, PSG - Chelsea i Manchester United - Bayern

U švicarskom Nyonu izvučeni su četvrtfinalni parovi najelitnijeg europskog nogometnog klupskog natjecanja. Liga prvaka nastavit će se utakmicama koje su na rasporedu 1. i 2. travnja, s uzvratima tjedan dana kasnije.

Najzanimljiviji par sigurno je onaj između Barcelone i Atletico Madrida. Španjolski derbi između konkurenata za naslov domaćega prvaka bit će prvi europski okršaj tih dvaju momčadi. Drugi madridski klub predvođen Lukom Modrićem u polufinalu će na dortmundsku Borussiju. Kraljevski klub i žuto-crni susreli su se i u prošlosezonskom polufinalu kada su Njemci demonstrirali mit o njihovoj nepobjedivosti.

Zlatan Ibrahimović i društvo u prvoj će utakmici dočekati londonski Chelsea, lanjske osvajače Europske lige, dok će na Old Traffordu nogometni klasik u prvoj utakmici odigrati Manchester United i branitelj naslova, minhenski Bayern. Manchester je ove godine daleko od nekadašnjih izdanja i u prvenstvu je daleko od mjesta koje vodi u Ligu prvaka. S druge strane Bayern, u čijim redovima odlično igra Mario Mandžukić, praktički je već osigurao naslov prvaka u Bundesligi i može se koncentrirati na Ligu prvaka.

Liga prvaka, ždrijeb četvrtzavršnice:

Barcelona - Atletico Madrid
Real Madrid - Borussia Dortmund
PSG - Chelsea
Manchester United - Bayern

Prvi susreti na rasporedu su 1. i 2. travnja, uzvratne utakmice igraju se 8. i 9. travnja.

 

 

 

Koristimo kolačiće
Na našoj web stranici koristimo kolačiće. Neki od njih su neophodni za rad stranice, dok nam drugi pomažu poboljšati ovu stranicu i korisničko iskustvo (kolačići za praćenje). Možete sami odlučiti želite li dopustiti kolačiće ili ne. Imajte na umu da ako ih odbijete, možda nećete moći koristiti sve funkcije stranice.